Bliv blå spejder

Bliv blå spejder

ONLINE MEDLEMSINDMELDELSE I DET DANSKE SPEJDERKORPS/MAGLEBY SPEJDERNE FINDER STED HER

Hvad er Spejderliv

Spejder er, når du ligger i bivuakken, og et græsstrå kilder dig i næsen. Når du føler et kick, mens du rappeller ned af klippen, og når dig og vennerne kommer over målstregen i et natløb. Kom og vær med, for de oplevelser vil du da ikke gå glip af!

Som spejder får du mange oplevelser, et godt kammeratskab og en masse frisk luft.
Vi er ofte i naturen for at dyrke friluftsliv. Vi leger, synger, sover i telte, laver mad over blå, løber orienteringsløb, bygger broer, sejler, besøger andre lande, får nye kammerater og mange andre spændende oplevelser.

Det er vigtigt at kunne tage ansvar for dig selv, dine kammerater og det der sker omkring dig. det arbejder vi meget med som spejder. Gennem gode oplevelser, aktiviteter i naturen, samvær med spejdere fra andre lande og fællesskabet i patruljen, lærer vi at tage ansvar.

Ved hver af vores afdelinger: Svaler, Ugler og Falke kan du læse mere om, hvad de forskellige aldersgrupper laver.

Skulle du have lyst til se hvad vi laver på vores ugentlige møder, er du altid velkommen til at dukke op til vores møder, for at finde ud af om spejder er noget for dig. Du har mulighed for at deltage i 3 af vores ugentlige møder, ønsker du herefter at fortsætte skal du meldes ind, via on-line tilmeldingen i bunden af denne side.

Det koster 75 kr. at blive meldt ind, og dette beløb dækker, et grønt Magleby tørklæde, et Magleby mærke til uniformen, et Bro Divisions mærke, samt en lommebog.

Herefter koster det 250 kr. pr. halv år i medlemkontingent og der udsendes girokort.

Ønsker du eller dit barn at blive spejder, så kontakt os. Vi finder ud af hvor du hører til, og giver dig information om hvor og hvornår du kan starte. 

Skulle der være spørgsmål, er du velkommen til at kontakte gruppeleder Allan på 20 27 14 53 eller på gruppeleder [at] maglebyspejderne [dot] dk

ONLINE MEDLEMSINDMELDELSE I DET DANSKE SPEJDERKORPS/MAGLEBY SPEJDERNE FINDER STED HER